Vaassen

Welkom in Vaassen! Een sfeervolle plek, midden in het prachtige groen van de Veluwe. Lange straten, oude klinkertjes en mooie bomenrijen herinneren aan de authentieke sfeer van vervlogen tijden...

Vaassen

 

Wie echter verder kijkt, ziet tegelijk een modern dorp dat van alle denkbare voorzieningen en gemakken is voorzien. En dat met Apeldoorn, Deventer en Zwolle binnen handbereik, ook nog eens zeer centraal is gelegen. Kortom: in Vaassen is het bijzonder jn wonen!

 

Een plek om nooit meer weg te willen!

Ook betoverd door de schoonheid en de sfeer van Vaassen? Een woning in deze prachtige omgeving is nu wellicht dichterbij dan ooit. Maak kennis met ‘De Pirk’: een jonge woonwijk, gelegen net buiten het centrum van Vaassen.

Alle dagelijkse voorzieningen vindt u er op loop- afstand. In verschillende fasen worden hier circa 80 woningen gebouwd in diverse woningtypen. Hoe u ook wilt wonen, De Pirk sluit daar naadloos op aan. 

Veelzijdig

In Vaassen is alles lekker dichtbij: bekende winkelketens als Blokker en HEMA, maar u vindt er ook die typische, bijzondere adresjes die altijd net even iets anders te bieden hebben. Tussendoor rust u uit op een terrasje of warmt u zich ergens binnen met wat lekkers. Liever wat uitgebreider shoppen? In een mum van tijd bent u in de steden Apeldoorn, Deventer of Zwolle. Maar ook voor een dagje cultuur opsnuiven of een gezellig uitje met kinderen heeft de regio bijzonder veel te bieden. Niet voor niets weten velen deze omgeving ieder jaar opnieuw te vinden als bestemming voor hun vakantie of dagje uit!

EEUWIG GENIETEN

Al eeuwenlang wordt Vaassen gewaardeerd als een goede plek om te wonen. De vele grafheuvels en prehistorische akkers gaan terug tot ver voor de jaartelling. Het dorp staat voor het eerst vermeld in een akte rond het jaar 891. In 1543 kocht de legendarische Gelderse veldheer Marten van Rossem de restanten van het middeleeuwse kasteel De Cannenburch. Hij bouwde een statig slot van drie verdiepingen. Heel Gelderland lag tot zijn beschikking, maar het werd Vaassen. En geef hem eens ongelijk...! Nu kan iedereen genieten van dit idyllische kasteel, het gezellige terras en de prachtige tuinen er om heen.

 

Lekker in de zon op het terras, een avond gezellig uit eten of lekker winkelen? U wandelt er zo naar toe! 

Veelzijdig
perzik2

De laatste stand

Op onze Facebookpagina berichten wij u over de laatste stand van zaken. Like ons op Facebook en we houden u automatisch op de hoogte.

facebook facebook
Generic placeholder image

Nieuws

16-11-2017
Bijna alle rijwoningen zijn verkocht!

Van de 13 rijwoningen zijn inmiddels 12 woningen verkocht. Een resultaat dat de verwachtingen overtrof…

Lees meer
24-03-2017
Inschrijven gestart

Vrijdag 21 april 2017. Vanaf vandaag kunnen geïnteresseerden voor de nieuwe woningen inDe Pirk zich inschrijven…

Lees meer

Volg ons

facebook